IndledningSkriv til Baronen Baggrunden Er De en del af beretningen?Baronens udgivelserAfgiv ordreSmugkigOverklassen


Er De en del af beretningen?


Det foresvæver mig, jeg har mødt Dem tidligere Kæreste læser.

Sad vi ikke i en sauna sammen i Suomis vældige granskove, ledsaget af et par smukke finske ungmøer?
Ja, var det ikke Dem der med løs hånd pøste en god flaske brandy på ovnen, for at løfte stemningen i saunahytten?

Eller er De en af de smukke unge piger fra saunaen?

Næh, måske var det på et krydstogt på Sortehavet, at vi traf hverandre og havde en vidunderlig aften i selskab med Prinsesse Aldura fra det Det Omanske Kongerige?

Oh ja, når jeg tænker rigtigt efter, var det givet Dem der havde et forhold til min salig hustru Baronesse Regitze von Stitz en løssluppen nytårsaften på Hotel Ritz i Paris?

Ja, Kæreste læser, et langt og begivenhedsrigt liv med gode champagner og smukke kvinder kan sløre hukommelsen.Deres Baron er jo ikke en vårhane længere og kan til tider have svært ved, present, at placere de utallige spændende personager, et langt og begivenhedsrigt liv har konfronteret en med.

De må hjælpe mig at erindre min fortid.

Som De forstår har jeg flere udgivelser under udarbejdelse. Nemlig beretningerne fra min barndom, ungdom, samt fuldt rundet Baron og ikke mindst ekspeditionen til Bola Dola

Til disse udgivelser får jeg brug for Deres eventuelle hjælp.

Som De kan læse andetsteds, får De med Deres bestilling fri mulighed for at navngive Dem selv med titel og navn, når De betræder den mere exclusive del af Overklassedating.
Under Deres titel og navn vil jeg således bede Dem beskive, kort eller langt, under hvilke omstændigheder De og Jeg har truffet hverandre.


Deres, til vitterlighed og af fuldkommen sandhed i særdeleshed, hengivne

Baron Flevoland Straalenkind von StitzIndledningSkriv til Baronen Baggrunden Er De en del af beretningen?Baronens udgivelserAfgiv ordreSmugkigOverklassen